Op 8 februari organiseert de Nieuwspoort Foundation, in samenwerking met de Kessler Stichting, een daklozendiner, waarvoor wij u, als actief lid van Nieuwspoort, graag zouden willen uitnodigen.

Het diner, dat wordt verzorgd door EkoPlaza, in samenwerking met Nieuwspoort, begint om 17:30 in Nieuwspoort en geeft een mooie kans om onderling het gesprek aan te gaan over zowel het werk van u als Poorter als over de situatie van dak- en thuislozen in Den Haag. Om 18:00 gaan we aan tafel en tussendoor zullen de aanwezige gasten een aantal keer van tafel wisselen. Bij het diner zijn verschillende woordvoerders uit de Tweede Kamer aanwezig, die dit onderwerp in hun portefeuille hebben.

De deelnemers vanuit de Kessler-stichting gaan vooraf aan dit diner naar de Uithof voor een bijzondere activiteit in de sneeuw, waarbij we u, poorters, graag vragen om warme jassen, truien, handschoenen etc. te doneren zodat deze mensen er komende winter ook weer warmpjes bij zitten. Vervolgens gaan zij naar de Tweede Kamer om een rondleiding te krijgen.